tisdag 3 februari 2009

Tack Marina.

Då var årets första ljusparty över. Brukar kunna bli två/tre per år. Men ändå är det lika mysigt varje gång. Så tack Marina för en trevlig kväll! Tacka karln också för att han är så rolig och Edvin för att han är så söt.
Sen idag så har vi hunnit med en hel del saker.
Carola och Samuel kom ner tidigt imorse. Samuel hade en lite konstig morgon. Men go och glá ändå. Vi umgicks hela förmiddagen, tog en skön promenad efter lunch. På en timma. Solen värmer faktiskt på bra nu. Synd bara att det är ca -20 överallt annars. Fast jag tycker ju som om kylan också. Alfred och Samuel tog en varsin powernap under promenaden. Välbehövligt pga av att grabbarna sov ganska värdelöst under morgonen.
Att sitta mot en solig vägg är inte så långt borta kanske? Tog en sväng in på affären också.
Sen kom Anna-Lena och Ann-Charlotte förbi en snabbis, berättade för Anna-Lena om våra planer inför Forum. Hoppas allt går bra nu! Att allt flyter på och man slipper bli less och sur över att det inte går vägen..
Mellanmålsdags för en "matvägrande" son. Han har nog lite ont i sin överkäke pga alla tänder som ska titta fram. Han ser så rolig ut när han skrattar! Så snart har man en sextandig son.
Alfred somna gott efter en massa lek, tokerier och ganska mätt i magen. Tacka gudarna för välling!
Han sover två timmar och jag passar på att ligga i soffan och vila och prata med Caroline och får
lyssna på när hennes lilla rosenknopp Alva får några utbrott pga att hon inte får äta hur många clementiner hon vill. Tänk att Alva ska bli en storasyster som kommer ta hand om bebisen så bra..
Sen laga Alfred och jag middag, korvstroganoff och ris. Mumma. Alfred fick lasagne, men pyttsan. Han vägra äta sin mat. Han ska våran. Han äter med god aptit. Nam nam nam är det enda han säger. Gör några burkar med middagsmaten i till honom. In i frysen. NU har han faktiskt tre olika hemlagade rätter i frysen. Och jag som aldrig skulle.. :)
Sen går jag och Carola på ljuspartyt. Himla skönt med en prommis efter middag.
Alfred hade somnat runt 19.20. Lugnt och stilla. Tur att det vänt.
Nu blir det sängen. Äntligen. Sov gott.
Glöm inte Goskruttpartyt den 26 februari!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad stor han har blivit, och vilken duktig kille. Hoppas att vi kan träffas snart. Kram Jessica och Neah

Shortan sa...

Hej. Vad stor Alfred har blivit. Tiden går så fort. Min Olivia är 2 månader redan o börjar bli en stor tjej:-) Ser att du ska ha goskrutt party, får man komma? Jag vet att det är fler av mina vänner som nyligen fått som oxå är sugna på goskrutt party så vi kanske kan ha ett. Kram Emma

Anonym sa...

Vette tusan om det blir något öppna då vi tillbringat natten med att åka in och ut på sjukhuset med en krupphostande liten Moa.

Vad skulle kalaset i Vemdalen gå på?? Man är ju lite småsugen

Shortan sa...

Såg nu att vi är upptagna 26/2 så glöm min fråga.