lördag 28 februari 2009

Pencillin.

Okey, vi tog beslutet att åka och ta ut en kur med pencillin till Alfred.
Han är inte sig själv, gråter till och från, äter inte speciellt bra och vill mest sitta i famnen.
Eftersom att Doktorn sa att vi skulle vänta tills idag för att starta kuren om det nu behövdes så gör vi så. Alfred är ju en annars en glad prick så nu känner man inte igen honom.
Men hostmedicinen vi fick igår har gjort susen, inte så mycket slem och han hostar absolut inte lika mycket som dagarna och nätterna innan.
Han sov som en stock inatt, och nattens sömn känns ändå så himla viktig. Han fick en dos alvedon vid 4 och sen somna han om till 7. Då satt han i sitt rum och pratade med alla sina djur genom spjälorna. Han vet att när jag tänder lampan i vårat rum så är det morgon. Så han är oftast nöjd att sitta i sin säng och prata några minuter innan jag/vi kliver upp. Men då möts man av en så himla glad kille som vill komma upp men sen direkt ner på golvet och leka med sina grejer som han inte ser så ofta. När ska man börja leka på rummet med barnen? Han har ju leksaker uppe på övervåningen, där vi är mest hela tiden.
Men det är även sjukt skönt att han har en massa grejer på sitt rum som han kan sysselsätta sig med när jag ska bädda, duscha eller plocka lite på nedervåningen.
Iallafall. NU kör vi pencillin i 5 dagar och sen är gladaste Alfred tillbaka. Hoppas man märker skillnad ganska fort. För att ha ont i öronen är inte skönt!
Trevlig helg på er.

Inga kommentarer: