lördag 31 januari 2009

Lördagmorgon.

Ja. Imorse fick fick jag sovmorgon. Fast när jag väl får sova så sover jag inte.
Låg och drog mig till 8.15 sen klev jag upp. Alfred och pappa klev upp 7.00.
Som vanligt möts man av en glatt skrikande unge och tokig pappa när man kommer upp. Leksaker all over the place! Men pappa och son har verkligen roligt ihop. Så underbart att se.
Alfred hade ätit gröt till frukost och var mätt och nöjd.
En sak som jag tycker är lika rolig varje dag är att få plocka fram rena och kläder och göra Alfred fin. Av med pyjamas och på med vardagsstassen.
Nu ligger han ute och sover. Ronny duschar. Jag väntar.
Vi ska gå bort till Anki med bebis i magen och Daniel. Ronny ska bli fin i håret.
Drömde inatt att Daniel skickade ett sms till mig och sa att vi inte kunde komma, för deras bebis hade kommit. En flicka! OOpsss. Konstigt. Men de vet att de väntar en liten kille.
Jag är avis på alla som går omkring med fina magar och bara väntar på att deras bebis ska komma. Jag kan känna känslan. Att få fixa, trixa och leta efter de rätta grejerna. Att få bädda sängen för första gången. Att få packa BB-väskan. Att få tvätta och vika små små kläder.
Men jag får nog uppleva den känslan iallafall en gång till. Hoppas man ju. Man ska inte ta allt för givet. Bara för att det funka en gång kanske det inte funkar den andra. Ett mirakel tycker jag.
I eftermiddag ska vi till min mamma och Gunnar. Mamma har köpt någon tavla med sina hundar på som hon ska "avtäckning" på. Alltså. Ni som känner min mamma blir inte förvånade. Hon har ibland konstiga med väldigt roliga grejer för sig. Ett år fick hon för sig att hon skulle göra tovade påskägg av Snobbens avkammade päls. Hon sparade och sparade. Jag sa; Det kommer att lukta så jävla äckligt. Hon svarade; Nej, Snobben luktar så gott.
Summan av kardemumman var att hon höll på att dö den dagen när hon tog fram pälsen. Den luktade sjukt äckligt. Allt i soporna. 1-0 till mig.
Men en sak som jag är tacksam över iallafall är att hon bor tillsammans med världens bästa Gunnar. De två är verkligen stöpt i samma form. Fast ändå inte. Hon är strulig och han är lugnet själv. Men det är väl därför de passar så bra ihop. De har iallafall ett bra liv och gör som de vill. Inga barn att ta "hänsyn" till. Vill de dra på en resa så drar de. Ett toppenliv har min mamma iallafall fått. Tur att du träffa Gunnar!
Vi ska nog åka på utförsäljningen vid Ronnys kontor också. Räknar med att det är skitsaker där. Men kul att titta.
Tack Malla för en trevlig träningsstund igår. Spinning. Men idag är min rumpa som vanligt krasch. Gelesadel från början nästa gång. Men somna gott igår gjorde man iallafall.
Vi hörs nog ikväll!

Inga kommentarer: