onsdag 7 januari 2009

Besök på Frösön.

Nu måste nog pappa skruva ihop din alldeles egna Bobbycar så du slipper låna Alvas.
Världens finaste Alva.
Vildskinn efter kvällsbadet.
Badet på kvällen är populärt.
Onsdag, konstigt. Att vardagen är tillbaka.
Alfred visade att nu är det slut på lov och sovmorgon, han tyckte att vi skulle kliva upp 6,23! Men va? Han som sovit till halv åtta nu under jul/nyår. Okey, trött var man och han var nog inte heller riktigt pigg. Sur och gnällig. Men gröt och lek, sen sova. Jag passade också på att sova en halvtimma på soffan när han låg ute i vagnen. Skönt.
Vi gjorde oss sen i ordning för att åka ut på Frösön, till Alva, Caroline och bebis i magen.
Alfred och Alva lekte och åt lunch. Sötungar. Alva ville att Alfred skulle bygga med hennes LEGO, men Alfred tycker mer om att bara slå och gräva i klossarna.
Söt-Alva berättade även om hennes lille incident med juice i ansiktet och glaset som gick sönder. Men hjälp av lite översättning av mamma.
Vi tog en uppfriskande promenad till Ica sen, himlans kallt om benen. Men jackan värmer desto mer. Alfred tog en powernap i vagnen. Tack för gott mack-fika och skoj i dag!
Sen hem till lek med Samuel. OJ, va pojkarna växer. Och oj va vi kommer att sakna Carola och Samuel när de flyttat!
Alfred tog sig en eftermiddagslur sen, i typ 45 minuter. Sen kom våran idio* granne hem, blir jävla less på henne. Kör in bilen på gården, smäller i dörrar, spelar svinhög musik i bilen och gasar så in i helvete. Alfred vaknar alltid!
Samuel har varit ner och lekt nu på kvällen också, Alfred försökte riva av honom öronen.
Sängdags för Junior strax efter 19, men varför tjorvr han så mycket nu när han ska sova?
Förut somna han på två sekunder själv i sängen, efter en flaska välling.
Nu ställer han sig bara upp, är så trött så han gosar med spjälorna på sängen, men kan ändå inte lägga sig ner och sova?
Efter 45 minuters tjorv så somna han. Äntligen.
TIPS vill jag ha! Eller är det bara en så kallad period?
Imorgon är det ÄNTLIGEN öppna förskolan.
Nu ska jag lägga mig i soffan.
Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

Anna H sa...

sorry to say men förmodligen en period... Axel var likadan för nån vecka sen, tjorva och tjorva. trist att sova ju! mkt roligare att få vara vaken! vi var iaf stenhårda på att INTE ta upp honom utan få han att somna även fast det tog 1 timma. nu är det mkt bättre! sen är de nog i en period nu när de testar om de får sin vilja fram, därför tror jag det viktigaste är att man bestämmer HUR man ska göra så det blir lika varje gång, oavsett vem som lägger. de lär sig annars säkert att det "lönar" sig att tjorva, då får man komma upp och leka =)

Hoppas det blir bättre snart!

Vart ska carola och samuel flytta förresten? från stan eller?

Kramen