tisdag 3 mars 2009

Tur till stan..

Alfred, Axel & Axels pappa Andreas.


Kompisarna.


Axel.

Alfred klappa Izze.

..gör vi inte så ofta längre. Jag tycker att det är tjorvigt, måste packa en massa grejer, se till att Alfred har med sig mat, klä på en massa, bära och packa in i bilen, ut ur garaget, ut ur bilen för att stänga, in i bilen, köra, ut ur bilen, packa ur Alfred, göra det vi ska, packa in oss i bilen, köra, ut ur bilen, öppna garaget, in i bilen igen, köra in bilen, ut ut bilen och sen kan jag ta ut Alfred.Visst låter det kul? Det är faktiskt inte så jobbigt som det låter, men när man tänker efter så är det inte så konstigt att ALLT tar längre tid. Men bara vi kommer iväg så.. Tänk om bussarna från Brunflo som går till stan hade varit gratis att åka närman har barnvagn, då hade man nog utnyttjat det mer. Men nu är det lika dyrt att åka med egen bil. Så vad väljer man??

Vi har iallafall varit in till Anna, Axel, Andreas och Izze idag. Killarna lekte, jag och Anna hann surra en massa, beställde 2 par byxor åt Alfred. Svinfina färger. Nöjda och glada åkte vi hem. Åkte förbi på pappas fikarast och hälsade på. Sen hem till medicinering och välling. Alfred sover nu sött ute, underbart väder ute. Har hunnit med en promenad. Längtar tills man kan sitta på baksidan och sooooola.

Nu är inte meningen med detta inlägg att folk ska tro att vi aldrig åker till stan. Men vi gör det inte LIKA ofta som förut!
Over and out. Nu ska jag inta ryggläge och njuuuta av en ny tidning. Och av tystnaden.

Inga kommentarer: