söndag 22 mars 2009

Fredag & Lördag.

Veckans linslusbild på kompisen Edvin.


Nej nej nej mormor. Jag tycker inte om stickade kläder.

Fin pojke i fina byxor.

I fredags gjorde vi stan med Kickan och magen. Vi gick omkring och kikade, åt lunch och bara var. Men jag tycker att det är sjukt trist att gå på stan på vintern, varmt när man kommer in i affärerna, kallt när man kommer ut, inget att titta på och som vanligt är det storm när man är på stan. Men ändå roligt att se något annat. Alfred tyckte att det var så där att vara på stan, han var nog lite tussig sen vaccinationen i torsdags. Men han höll ändå ganska god min hela dagen. Fast sliten. Mormor Kerstin kom på eftermiddagen. Hon hade stickat jättefin tröja och mössa. Alfred blev sur när han var tvungen att pröva. Så det gick fort. Tack mormor.
Det var fredagen det.
Lördagen började med ett sjukt bra pass med bodypump klockan 9 för mig. Grymt skönt och var himla nöjd med mig själv.. Hem till duschen, sen gick jag och Alfred till Marina och Edvin. Ronny tog sig en skotertur och Edvins pappa var på grabbfest så det var bara vi.
Vi åt lunch och hade en trevlig dag. Men pojkarna blir trötta fort när det leker järnet. Men som vanligt svinroligt att träffa Marina. Kloka människa. Grattis till tillökningen förresten! :)
Vi tog oss en promenad när pojkarna skulle sova. Men det är fan omöjligt att gå. VART ÄR ALLA SKRAPBILAR som ska skrapa vägarna? Vagnarna hoppar omkring på alla isbumlingar och sviiinhalt. Nä, fy fan. (Mejas pappa Martin får gärna styra upp detta nu!). Hi hi.
Alfred sov som en stock mellan 14-16. Sen lekte vi, var ute på promenad till affären och sen var han trött. Men han vägra somna, skrek, grina, kasta tutten och sen fick han komma och leka ett tag med oss. Eller med pappan. Mamman var lite sur. Han somna inte förrän 21.30!!!!!! Whaaat? Vi skyller på att han hade ont i munnen eller av vaccinationen. Vi däcka också, en i sängen och en i soffan. Man är verkligen inte van med tjorv när han alltid somnar så bra. Men man får tänka, det är bara en period. Då känns det lite bättre.
Söndagens inlägg kommer strax!

Inga kommentarer: