torsdag 12 mars 2009

Torsdag.

Nej, nu lägger vi vagnen på is. Om vi ska köpa en vagn så blir det en från Babyproffsen. Känns om att den är den enda som kommer att duga. Den känns rymlig, mysig och ser ut som att Alfred han växa i den.
Alfred åt som häst i natt igen, hoppas att det slutar snart. Han kan glömma att han ska få välling 3-4 ggr per natt. 1 räcker gott och väl. Han skriker som en stucken gris när han vaknar, blir inte tyst förrän han får in vällingen i munnen. HUNGRIG.
Han tyckte att det var morgon 6.00 imorse. Tyckte inte jag. Men himla vilken skillnad det är ute nu och för någon vecka sen. Det är inte becksvart och man piggnar på sig fort nu. Tackar för ljus.
Idag ska vi ut på en promenad. Kanske titta till Ankis mage. Camilla skulle tydligen vara där. Så ett snabbt hej kan det bli. Det är inga barn där och ingen av dem är sjuka eller har varit så.. En snabbis då.
Imorgon=ansiktbehandling. Underbart! Mormor barnvakt. Ska bjuda henna på middag också. Tror jag ska fixa chili con carne, ris och rostat bröd. Var ju years ago man sluka i sig det..
Ikväll är det hårdrockspump! Jag är där..

1 kommentar:

Frida sa...

Bra val att avvakta lite.
Om du vill får ni gärna komma och provsitta våran. Bara att höra av sig.
Kram