tisdag 10 mars 2009

Konstig födelsedag, igår..

Alfred & Pappa vilar i gästrummet. Snygg klädkombination Alfred. Men är man sjuk så är man..

Fina kusin Elin.

Tremänningen Nils & kusin Oskar. Vildskinn.


Fina Alva äter sin alldeles egna pizza.


Alfred har druckit proviva som synes.
Igår fyllde ju jag 27 år. Min alldeles egna dag som fylldes med blommor, blombud, magont, ingen matlust, trevligt besök av Malin & Minna och fin present, inte en tårtbit fick jag i mig, en Alfred som var helt otröstlig och sen avslutade vi dagen på akuten. Jippie. Alfred fick en ny pencillinkur, öronen igen. Uscha. Han var så duktig när de tog sänkan, när de undersökte honom och de tyckte inte att han såg så sjuk ut.. Han lekte med en röd plastbil som han fick.
Vi fick iallafall pencillin, sen skulle vi få i honom vätskeersättning och sen se till att magen kom i form igen. Allt bara rinner igenom honom.
I söndags hade jag främmande av släkt och vänner. Trevligt och en massa fina presenter som kommer att komma väl till använding!
Grattis till min pappa och hans Viveka som skrapa fram 10.000 på triss i sängen en simpel söndagmorgon. Tänk om det hade varit jag.. Pengar är verkligen något man saknar! Hur kunde man klaga förut??
Nej, nu ska jag vila. Magen är kass, kroppen sliten och det känns verkligen att man blivit ett år äldre. Hoppas att jag är pigg imorgon. Ronny är hemma idag. TACK!2 kommentarer:

Pysselrutan sa...

Du tar så fina kort på alla.
Jag får nog ta en titt bland dina kort, för mina blirbara "kattskit".
Hoppas att du inte drabbas av magsjukan oxå.
Ta det lugnt & vila !!!
Kramar från oss i Torvalla

Katrine (och Moa) sa...

Men tusan GRATTIS i efterskott!!

Och krya på dig ALfred. Moa saknar dig sa hon