tisdag 3 mars 2009

Kvällsvälling?

När Alfred hade haft magsjuka så prövade vi en mildare välling, som heter kvällsvälling. Den innehåller ris och vete. Då åt han bara en gång under natten, och sov resten.
Nu är den slut, så nu har Alfred börjat vakna 3 kanske 4 ggr per natt. Men får bara välling 1 gång. Han dricker en flaska mild fullkorn runt 18.45 och sen sover han 19.00. Kan det spela en sån stor roll, alltså. Han måste ju bli mättare eller att han iallafall står sig längre på kvällsvällingen. Det sjuka är att ETT paket kostar 69 spänn. Men vi köper ett till och ser om han bryter mönstret. Konstiga barn är. Men ändå underbara.
Nu sitter jag och dricker lite kaffe. Väntar på att Alfred ska vakna. Fast han får gärna sova en timma till. Ligger ute och sover sött i vagnen. De ringde förresten från DHL (heter det så?) och sa att de kommer med vagnen imorgon. Den nya alltså. Så på lördag, om det inte är snöstorm, så ska Alfred få provåka den tror jag. Vi ska på Gregoriemarknaden med Samuel och Carola. Ronny ska åka skoter. Det är du värd, hjärtat!
Men idag står en tur in till stan till Anna och Axel på schemat. Jag och Anna har varit kompisar i 100 år, men ändå haft våra pauser. Men som sagt, tänk att vi fick barn nästan samtidigt. Hennes Axel är ca 1 månad äldre än Alfred.
Är lite trött i benen efter skitroligt spin igår! Imorgon ska jag på pump, usch. Gruvar mig. Men det lär ju gå bra..
Vi hörs sen ikväll. Får nog till några bilder idag.

1 kommentar:

Pysselrutan sa...

Vi ses på söndag.