måndag 13 juli 2009

Din tur..

Alltid roligt att se vad folk kommer ihåg av en!
Oavsett om dom är nära eller inte. Om du läser detta, även om vi kanske inte träffas så ofta, lägg in en kommentar om ett minne av dig och mig, vad som helst, bra eller dåligt! Fast du har väl bara goda minnen av mig va?
Lägg sedan en liknande text på din egen blogg om du har någon, du kommer nog bli förvånad över vad folk minns samt få dig några glada återupplivade minnen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

En varm sommarkväll, två uttråkade ungdomar i Biken går runt och sjunger, skrattar och är helt galna. Hittar en plats att sitta på för att driva med bilisterna som kör förbi. En helt vanlig kväll för dessa två...;)

Frida sa...

Den enda fylle kväll vi haft tillsammans.
Den var snabb men intensiv.
Önskar att vi kunde få flera långa ihop.
Nästa sommar då du!

*E* sa...

"Lånar" pappa Stigs pippigula Volvo 245 och drar till Pite... Badar och sjunger till gitarrsång hela natten lång... Det var tider det...

Hanna sa...

Vet inte om du vill att jag skriver det här Lotta MEN den kvällen när vi var lite...dragna på yran för ett par år sen, sprang på storgatan och flasha...lökarna, hahahahaha!

Katrine sa...

Va fan vi har ju inte hunnit göra några minnen än, men det kanske blir. Du är i alla fall den enda jag gjort skumraskaffärer med bakvägen på Sibylla ;)

Du vet vem. sa...

Kommer ihåg kvällen när du fick frispel på tjejerna som var efter din brorsa, tror det var en stråket-kväll. Du hotade dem och sa att de skulle hålla sina händer borta från han annars så kunde tråkiga grejor hända.

Therese sa...

En gång när vi åkte (du körde) bil genom Brunflo långt innan du hade tagit körkort.. Och en annan gång när det var fest o vi skulle iväg nånstans o så börjar katten din föda ungar mitt i allt! Eller när vi var i Grekland o kom hem med väskorna fulla med pallad lime utöver all sprit som inhandlats.. Jadu.. Finns många minnen :)

Anonym sa...

Hmmm...jag säger bara ZLATAN....& en cider ( eller var det grogg ) är bättre än 2 öl...vilken sommar...;-)