tisdag 24 november 2009

Det närmar sig..

..jul nu.
Som vanligt har jag inte köpt en julklapp, fast jag & Ronny har pratat lite om några iallafall.
Men i år blir det ej dyra julklappar, men det blir iallafall.
Alfred är på dagis och jag är bara hemma idag, ska tvätta lite. Sen ska jag inte göra ett jota.
Är förkyld och brukar ju träna på tisdagar mitt i dagen, men idag blir det inget. Förkylningen måste bort. Det kommer bli en underbart skön dag känns det som.
Det regnar ute, och det är snart första advent. Men nu får snön komma. Är inte ens sugen på att pynta. Jag ska iallafall sy mina nya fina rutiga julgardiner som ska hänga i köket. Det får bli på fredagkväll. För att jag tror nämnligen att det kommer att vara helt menlöst att plocka fram symaskinen när Alfred är vaken. Eftersom att jag inte ens får ta ett glas vatten utan att han ska diska så tror jag inte att han låter mig sy. Han har nog mina gener.
På julafton vet vi inte riktigt hur vi ska göra. Fast det lutar väl att det blir någe liknande som förra året? Hur ska ni göra Rutan?
Nyår firar vi i Luleå, med morfar Stig och hans Viveka.
Det ploppar ut lite bebisar här och där nu, Valle har blivit storebror till en lillasyster, Maja har ju blivit storasyster till sina 2 småbrorsor och nu väntar jag mest på att Frida & Anna-Lena ska få åka in och föda lite bebis.
Jag har även informerat Frida om att jag har jour så att jag kan springa hem till dem om det skulle vara så att det blir panik. Så tar jag Helmer så får de koncentrera sig på att åka in på BB. Men sen får allt Helmers mormor och morfar ta över.. Vi bor ca 2 minuter ifrån varandra!
Nu på första advent ska vi på dop, Lilla Greta ska döpa sig. Ska bli riktigt mysigt.
Kaffet är klart. Nu ska jag slappa.

1 kommentar:

frida sa...

Visst vore det ändå spännande om du fick lov att komma...
Fast då skulle det vara så akut att huvudet typ hänger ute eftersom det tar 15 min för mor och far att komma hit.
Men man vet aldrig...